«Βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων» είναι το θέμα εσπερίδας που συνδιοργανώνουν τη Δευτέρα 12 Μαρτίου το Επιμελητήριο Χανίων και εταιρεία Συστημάτων Ασφαλείας και Ποιότητας Τροφίμων.
Οι ομιλήτριες, κτηνίατροι του Α.Π.Θ. και στελέχη της προαναφερόμενης εταιρείας Αλεξάνδρα Καμηλάκη, τεχνικός Διεύθυνσης, και Μαρία Παπιδάκη, υπεύθυνη Ποιότητας, θα αναφερθούν στους βασικούς κανόνες σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας, όπως μεταξύ άλλων, ευθύνες - νομικές υποχρεώσεις, ισχύουσα νομοθεσία, σωστοί χειρισμοί προϊόντων για την αποφυγή κινδύνων στην υγιεινή κατά την παραγωγική διαδικασία κ.λπ..
Κατά τη διάρκεια της εσπερίδας θα γίνει προβολή οπτικοακουστικού υλικού με παραδείγματα κανόνων υγιεινής σε διάφορα στάδια και θα δοθούν παραδείγματα εφαρμογής του συστήματος HACCP στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης.
Πηγή: cretalive
Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου