Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Κορυφαίος τουριστικός προορισμός τα ΧανιάΤα Χανιά είναι ανάμεσα στους 12 κορυφαίους προορισμούς που προτείνει για το 2012 η αυστριακή ιστοσελίδα για ταξίδια TripAdvisor.

Οι 15 συντάκτες του διαδικτυακού ταξιδιωτικού περιοδικού προέβλεψαν τις τάσεις των χρηστών για τους τόπους των διακοπών τους τον επόμενο χρόνο και το αποτέλεσμα είναι ένα εκλεκτικό μίγμα θέρετρων που προσφέρουν πολιτισμό, θάλασσα ή και τα δυο.

«Αυτοί οι 15 προορισμοί είναι σίγουρα σε άνοδο. Όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες του TripAdvisor κάνουν σχόλια στην ιστοσελίδα μας για αυτούς», δήλωσε ο Dirk Loesch, διευθυντής του site.

Τα στοιχεία που καθιστούν την πόλη των Χανίων, μία εκ των 12 κορυφαίων προορισμών, είναι η ήσυχη παλιά πόλη, τα αναπαλαιωμένα βενετσιάνικα αρχοντικά, τα ίχνη ενός μικρού μιναρέ που προσθέτουν στη γοητεία του τοπίου και βέβαια οι κορυφαίες αμμώδεις παραλίες.

Στην ίδια λίστα, συναντάμε πόλεις όπως η Μόσχα, το Ταλίν, η Ρίγα, το Βίλνιους αλλά και το Μπορντό και η Λιόν, το Όστιν του Τέξας, το Σεμινιάκ στο Μπαλί, το Σαγουένγκ στην Ταϊλάνδη, το Μεντόζα στην Αργεντινή, το Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία, η Εσαουίρα στο Μαρόκο, η Ζυρίχη και το Φετιγιέ στην Τουρκία.

Πηγή: Flashnews.gr

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη


www.zougla.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου